Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
 © Magma3
 
14 de juliol de 2006
Novetats  
   
No mentiràs. Les fotografies que demostren que a la missa conclusiva de Benet XVI hi va haver grans àrees buides o amb molt poca gent (I)
Contrastant
   
 

El vuitè manament és taxatiu: No mentiràs. Malgrat aquesta afirmació, la V Trobada Mundial de la Família ha difós que a la missa conclusiva de Benet XVI celebrada el 9 de juliol a València hi van assistir un milió i mig de pelegrins. Segons els nostres càlculs, sens dubte inflats, no hi van assistir més de 254.000 pelegrins.

L'Església catòlica, doncs, que no para de parlar del valor moral de la veritat difon una mentida. Una mentida, a més, de la qual és conscient, raó per la qual no pot al·legar desconeixement. En els dies previs, la TMF va publicar en diversos diaris que els pelegrins havien de situar-se en el sector que els correspongués. Així, la TMF va dividir la llera del Túria i alguns carrers propers al riu en 128 sectors. Òbviament, aquests sectors ocupaven una gran àrea, com es pot comprovar a continuació:

 

La TMF va afirmar que l'àrea total que preveia que ocuparien els pelegrins seria d'un milió de metres quadrats i va calcular que cada metre quadrat estaria ocupat per una persona i mitja (de promig). Per tant, els números són clars: un milió i mig de pelegrins.

Tanmateix, la realitat (sempre tan tossuda) va desmentir les previsions. De fet, els pelegrins només van ocupar una petita part de l'àrea prevista, per la qual cosa la xifra oficial és impossible.

L'Església catòlica, sempre tan involucrada amb la veritat, va decidir fer cas omís de la realitat i va difondre la xifra oficial prevista. Com diria aquell, que la veritat no t'espatlli una bona notícia. Per tant, l'Església incompleix un dels deu manaments que tant esbomba: l'Església menteix.

A continuació us oferim un reportatge fotogràfic fet per Javier García Subirats on es veu clarament que una gran part de l'àrea que havia d'estar ocupada, de fet, estava buida o amb molt poca gent. Insistim: el més important de les fotografies que difonem és comprovar que en àrees que havien d'estar plenes no hi havia (pràcticament) ningú.

 
 
09:50 Vista del passeig de l'Albereda a l'alçada del pont del Mar.
 
 
10:00 Vista del passeig de l'Albereda a l'alçada del pont del Mar. Al fons, la plaça Saragossa.
 
 
10:01 Vista panoràmica del passeig de l'Albereda entre el pont de les Flors i el pont d'Aragó.
 
 
10:!5 Panoràmica de 180 graus del passeig de l'Albereda entre el pont de les Flors i el pont d'Aragó.
 
 
10:16 Pantalla al costat del pont de les Flors.
 
 
10:16 Panoràmica del pont de les Flors al pont de l'Exposició.
 
 
10:34 Cabines sanitàries al costat del pont de les Flors.
 
 
10:34 Vista des del pont de les Flors.
 
 
10:34 Panoràmica del pont de les Flors al pont del Mar.
 
 
10:36 Vista del carrer lateral a l'antiga llera del Túria a l'alçada del pont del Mar.