Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
ç
 © Magma3
 
6 d'octubre de 2006
Novetats  
   
El conte de l'àcid bòric
Iu Forn
  Avui, 2 d'octubre de 2006
   
 

Hi havia una vegada tres porquets que vivien instal·lats en la mentida, i la manipulació. Feia tres anys que vivien perseguits per la veritat del que va passar realment l'11-M i pretenien escapar-se'n inventant tota mena de ficcions.

Un dia el més petit de tots va dir als seus germanets:

-Fabricarem una mentida a base de motxilles manipulades i ja veureu com la veritat no podrà amb nosaltres.

I així va ser. Durant setmanes i setmanes els porquets van construir la fantasia que una motxilla de l'atemptat havia estat manipulada per amagar l'autoria d'ETA. Fins que un dia... bufffffff, la veritat va convertir la farsa en runa. Calia construir una altra mentida. I així va néixer la història de la dinamita que no era dinamita.

-Porquets, porquets -digué el germà mitjà-, ens inventarem que la dinamita usada en els atemptats és la que usa ETA. Conec gent que per un entrepà de chopped caducat confessarà això i fins i tot haver matat la gosseta Laika.

Però, ai las per segona vegada. La veritat va tornar a bufar i novament se'ls va descobrir el muntatge.

-Bé, doncs construirem la mentida de l'àcid bòric -digué el germà gran-. Direm que al pis d'un etarra i al d'un islamista van trobar-hi àcid bòric. I encara que els uns el fessin servir per eliminar l'olor de peus i els altres com a insecticida, i encara que ningú hagi demostrat que l'àcid bòric serveixi per fabricar explosius, ja no ens ve d'aquí. Fot-li.

Però, ai las per tercera vegada, ha bufat la veritat i l'informe dels pèrits sobre l'àcid bòric està falsificat.

I ara, nens i nenes, ¿creieu que els porquets han participat en la falsificació de la prova? Sisplau, com podeu pensar això d'ells, exemple de periodisme d'investigació, defensa de la llibertat d'expressió i independència. I sabeu què passarà ara? Doncs que capgiraran la història i qui acabarà rebent, com sempre, serà el llop.

Nens, tots a cobert!!!