Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
ç
 © Magma3
 
29 de setembre de 2006
Novetats  
   
El famós vídeo de la selecció
Iu Forn
  Avui, 27 de setembre de 2006
   
 

Ahir vaig assistir a una projecció privada del vídeo promocional del partit que està jugant la selecció de Fede J. contra la de la resta de la humanitat. Com que les imatges encara no s'han vist en públic, si em permet li explico de què va i d'aquesta manera vostè se'n fa una idea que li permeti opinar. Ja ho veu, aquí sempre anem a la contra perquè el corrent majoritari de pensament és opinar sense haver vist el que es critica, es condemna o es pretén censurar.

El vídeo comença amb la imatge d'un nen que duu una samarreta amb la frase "Visca la Copeborroka" i que insulta tots els que no són ell. De sobte arriba un altre nen que porta una samarreta de Bin Laden. Com pot imaginar, aquest vailet, que porta una txapela al cap, no ve sol. L'acompanyen dins d'una furgoneta Kangoo la policia espanyola, els serveis secrets marroquins i francesos, una kokotxa socialista, un maçó i un nen vestit de dinamita. Tots ells parlen un idioma estrany semblant al búlgar, llegeixen el Gara i escolten música, concretament un casset de l'Orquesta Mondragón. Massa coincidències per no posar en alerta el nen defensor de la llibertat d'expressió i de la democràcia que, com pot imaginar, és el que juga a l'equip de Fede J.

-Eh, vosaltres, no em digueu que porteu àcid bòric a la motxilla!

-Perdó?

-Segur que sí. I a sobre no m'heu demanat perdó per haver envaït Ej-paña fa mil quatre-cents anys. Traieu-vos ara mateix la samarreta que no vull jugar amb vosaltres i aneu a fer cops d'Estat terroristes a una altra banda.

Llavors és quan els nens aprofiten que no duen samarreta per banyar-se a la piscina del paladí del periodisme d'investigació mentre criden a favor del CAC.

Què? Fort, el vídeo, oi? Haig de confessar-li que quan el vaig veure per primer cop em va venir una basca i tot... He dit una basca? Déu meu, jo també estic implicat en la trama!!!