Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
ç
 © Magma3
 
15 de març de 2006
Novetats  
   
Guerra (nuclear) entre l''ABC' i la COPE
Iu Forn
  Avui, 14 de març de 2006
   
 

Ja se que a vostè això de les guerres entre empreses periodístiques li produeix una somnolència incontrolable però, sisplau, esperi's, no passi la pàgina encara. Quedi's un momentet, que n'hi ha per sucar-hi pa.

El diari Abc va publicar diumenge un editorial titulat Els bisbes tenen un problema. Resum d'emergència: li foten a la COPE un jec d'improperis que si els arribo a escriure jo es col·lapsen els jutjats de la quantitat de querelles que m'haurien presentat (vaja, més o menys com passa ara). Un cop oferta l'essència, li faig un resum més ampliat de la cosa. Sosté l'Abc que el comportament d'alguns comunicadors de la COPE és incongruent amb l'ideari de la cadena dels bisbes. I a partir d'aquí comença el bombardeig: 1) aquests comunicadors fan un "pseudoperiodisme en què impera l'exabrupte, l'insult, la desqualificació personal i el sectarisme més gran" (tooooooma, com diria Fernando Alonso); 2) des de la COPE "realitzen un constant atac, desmesurat i injuriós, a les institucions de l'Estat, inclosa la monarquia" (toooooma i retooooma!!!); 3) aquests atacs es "perpetren sense la més mínima consideració cap a la intimitat, l'honor i la imatge pública dels que resulten habitualment vilipendiats de manera constant" (se m'acaben els tooooma, hauré de comprar-ne més); i 4) l'Església haurà d'abordar la manera de fer dels responsables d'aquesta situació, respondre dels seus comportaments "probablement il·legals" i afrontar que la seva ràdio s'ha convertit en una trituradora de la convivència democràtica (si em quedessin toooomas aquí en posaria uns 834).

Senyor Rajoy, si la dreta periodística civilitzada també abandona el vaixell de la radicalitat on navega vostè, només li queden com a remers el PP neoaznarista, la COPE i El Mundo. Amb un corrent en contra cada cop més fort, a veure si acaben naufragant, s'ofeguen tots i tenim un disgust.