Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
ç
 © Magma3
 
25 de gener de 2006
Novetats  
   
Mas: Estatut per presidència?
Iu FOrn
  Avui, 23 de gener de 2006
   
 

Hola, benvinguts al nou concurs I què vol ser Mas de gran? Amb tots vostès el presentador més màgic, ZP (Zapatero Potter). I davant seu, Artur Mas, la persona a la qual les coses aquestes de la política han convertit en el concursant amb opció a premi gros. Escoltem el presentador mag:

-Artur, a la pantalla primera tens dos camins per triar. L'un és no aprovar-me aquest bonic Estatut que... psssse. L'altre és poder ser president de la Generalitat.

-Demano més informació.

-Bé, doncs si no dónes suport a aquest bonic Estatut que... psssse, quan arribi el dia de les eleccions i treguis els resultats que diuen les enquestes que trauràs, no tindràs ningú amb qui pactar.

-I si dono suport a aquest bonic Estatut que... psssse?

-Doncs llavors saltes a la segona pantalla.

-I què passa a la segona pantalla?

-Coses molt boniques. Plouen mel i fruits secs... i apartaments a Marina d'Or.

-I presidències?

-No encara. Aquí Maragall és portat a l'Olimp perquè els Déus l'acullin com a l'excels president de l'Estatut, cosa que l'allibera de patir segons quines misèries humanes.

-I al seu lloc s'hi asseuen ja definitivament les tropes que manen de facto el PSC?
-Efectivament. Vols passar a la tercera pantalla?

-¿La tercera pantalla és la d'aquelles eleccions anticipades a l'octubre que guanyo jo? Aquelles en què el PSC no pactarà amb Esquerra? ¿Aquelles que us permetran canviar un aliat incòmode com en Carod per mi i així guanyar-vos una imatge de moderació? És la jugada que desmuntarà la tàctica catastrofista del PP? I tot això només pactant amb tu un bonic Estatut que... psssse? On és el bolígraf, oh il·lustre mag?

- Allà, just sota on diu que també guanyarem la Champions.