Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
ç
 © Magma3
 
31 d'octubre de 2004
Novetats  
   
La trama (basca) del Iak-42
Iu Forn
  Avui, 22 d'octubre de 2004
   
 

Aquest contuberni que governa Ej-paña, format per un grupuscle de comunistes, catalans, terroristes, independentistes i ateus borratxos, es pensava que podria amagar la veritat de l'11-M. Però al final s'ha demostrat que el PP (Partit de Pedrojota) tenia raó. ETA va assassinar Kennedy, Luther King, Manolete, la gosseta Laika i Chanquete. I no només això, sinó que va provocar l'accident del Iak-42. Les proves presentades ahir per Zaplana són demolidores (pregunta: el plana de Zaplana fa referència a la seva pròpia activitat neuronal?) i són aquestes:

-La denominació Iak-42 amaga realment l'autoria de l'accident. La I ve de Iosu Ternera, la A d'Arzalluz, la K és per despistar i el 42 és el número que calça Arnaldo Otegi... Prova inequívoca de la relació d'ETA amb l'accident.

-El viatge es va realitzar després que fins a cinc empreses s'anessin subcontractant el servei. I ara fixi's en l'expressió empreses subcontractades. Se n'ha adonat, oi? Efectivament, inclouen les lletres P, N i B, que són les sigles del partit amic dels terroristes... Prova inequívoca de la relació d'ETA amb l'accident.

-Un treballador de l'aeroport des d'on es va enlairar l'avió va dir, tres dies abans de l'accident: "Ara em menjaria unes kokotxes al pil-pil"... Prova inequívoca de la relació d'ETA amb l'accident.

-Al domicili del pilot del Iàkovlev s'hi va descobrir un diari esportiu que publicava els resultats de la Lliga espanyola de futbol i, atenció: incloïa els de l'Athletic de Bilbao i la Reial Societat... Prova inequívoca de la relació d'ETA amb l'accident.

-A la muntanya on va estavellar-se l'avió hi havia pins que van ser comprats en un garden on treballa una persona el pare de la qual va manifestar una vegada en públic que no li importaria anar al Festival de Cinema de Donosti... Prova inequívoca de la relació d'ETA amb l'accident.

-La zona de l'accident era plena de pedres i no cal que li recordi que l'esport nacional dels bascos és l'aixecament de pedres... Prova inequívoca de la relació d'ETA amb l'accident.

Vol més proves contundents? No cal, oi? Sort en tenim que el PP (Partit de Pedrojota) no descansa a la recerca de la veritat.