Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
 © Magma3
 
29 de febrer
Novetats  
   

Independents per a incapaços

Ramon Barnils
   
 

Els llargs anys de poder socialista a l'Ajuntament de Barcelona i a tot allò que en depèn: el consell comarcal, la Diputació, es veu que no han estat prou per a aconseguir la reproducció de militants dotats de les habilitats pròpies dels polítics professionals. Per a les pròximes eleccions municipals, la candidatura socialista de Clos presumeix -en algun cas amb tota la raó del món; de res...- de fitxatges d'independents coneguts no pas per la seva afecció a les sigles, sinó coneguts, i reconeguts, com a experts en diversos camps aprofitables per a l'administració municipal.

I els llargs anys de poder convergent a la Generalitat i a tot allò que en depèn: consells comarcals, organismes autònoms i no tan autònoms, es veu que no han estat prou per a aconseguir la reproducció de militants dotats de les habilitats pròpies dels polítics professionals. Per a les pròximes eleccions municipals, la candidatura convergent de Molins presumeix de fitxatges d'independents coneguts no pas per la seva afecció a les sigles, sinó coneguts, i reconeguts, com a experts en diversos camps aprofitables per a l'administració municipal.

Magda Oranich va a les llistes de Molins. Podria anar sense escàndol públic a les del Psc (i a les d'Erc, a qui va dir no fa uns quants anys i que ho va pagar dues vegades, l'una per aquesta absència i l'altra per la presència de l'immenjable plat de segona taula).

Els nostres partits? Entre incapaços i mamellons.