Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
 © Magma3
 
29 de febrer
Novetats  
   

Lladres, pobrets i lladres de nou

Ramon Barnils
   
 

José Barrionuevo i Rafael Vera, pobrets, avui fan llàstima; d'aquí a quatre dies la massa els escanyaria. Coses de la imatge.

Els especialistes en imatge han presentat aquest parell com a dues víctimes, que l'únic que volien era liquidar el terrorisme, amb mala sort o equivocats només en els detalls; dos pares de família amb les esposes i els companys de feina acomiadant-los davant de la presó com si anessin a la guerra, i amb els fills sacrificant els caps de setmana ''en panda'' per uns caps de setmana d'amor permanent: ''Papà, torna a casa''.

En el proper judici de la sèrie, capítol titulat ''Fons reservats'', s'acusarà aquest parell i uns quants companys de feina més d'haver-se embutxacat els diners que s'havien de gastar per liquidar terroristes i terrorisme. S'hi parlarà no d'heroica lluita sinó d'adquisició de pisos i joies, d'hipoteques cancel·lades, de diners de lliure disposició. Sobretot de lliure disposició.

I ja hi serem: perquè la massa justifica que els seus polítics utilitzin tota mena d'armes contra els dolents, que per això són dolents i que per molt que se'ls en facin no se'ls en faran tantes com ens fan ells a nosaltres i a la democràcia idò. Però la massa no perdona que els que poden aprofitar-se del diner fàcil se n'aprofitin, impossibilitada com està d'aprofitar-se'n per la seva pròpia condició massiva.

De pobrets a lladres en quatre setmanes. Pobrets.