Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
ç
 © Magma3
 
25 de desembre de 2005
Novetats  
   
Això és una dictadura nacionalista
Iu Forn
  Avui, 24 de desembre de 2005
   
 

Nota que li falta l'aire, oi? És normal. Com no li ha de faltar l'aire si vivim en una asfíxia nacionalista de pensament únic que no permet la dissidència. I el pitjor és que no la provoca el noble nacionalisme ej-pañol, que com vostè sap no és nacionalisme sinó una cosa genètica que ja porta incorporada la gent decent. No, la provoquen aquesta colla d'arreplegats que es fan dir catalans i que, en aplicació de la llibertat d'expressió, també són coneguts com a terroristes, nazis i lladres. Però és moment d'assenyalar els culpables d'aquesta situació. Ara jo podria dir-li'n mil milions (o més), però amb tres n'hi ha prou.

José María Aznar. Ell va fer callar una veu valenta com la d'Alejo Vidal-Quadras. Quan va haver de pactar amb la merda aquesta de catalans i bascos (ei, més llibertat d'expressió) una de les decisions va ser apartar l'Alejo de la direcció del PP i exiliar-lo al Parlament Europeu. Espero que aviat convoquin una manifestació contra Aznar en protesta per aquell atac a la llibertat de pensament.

El públic teatral. L'últim muntatge de l'Albert Boadella no ha estat un gran fracàs perquè sigui una puta merda (guaiti, ja em comença a agradar això de la llibertat d'expressió). La culpa és de la campanya que hi ha contra seu i que, curiosament, es veu que no existia quan Boadella treballava amb Ramon Fontserè, un dels millor actors d'aquest país.

Els lectors de llibres i diaris i els alumnes d'universitat. Aquests periodistes, escriptors i professors que denuncien estar oblidats i marginats, no ho estan perquè siguin una colla de mediocres i fracassats que no interessen ningú. Ni tampoc és cert que es facin les víctimes a veure si algú els fa cas ja que no poden aconseguir-ho ni per la seva obra ni pel seu pensament. El que passa és que el públic és molt trapella i els silencia per les seves idees.

Bon Nadal, i recordi que, contra l'asfixia, un bon boca a boca.