Logo Contrastant.net
Digues la teva
Home Correu
 
ç
 © Magma3
 
24 de novembre de 2005
Novetats  
   
Visca el pensament únic
Iu Forn
  Avui, 24 de novembre de 2005
   
 

Ui, que content que estic, escolti. A Madrit han trobat la solució a això de l'Ej-paña de les autonomies. Aprofitant que el Valle passa per Los Caídos, un dels gurus del diari guru d'una de les dues Ej-pañes que no és la d'El Mundo ha elaborat la teoria definitiva. I ho ha fet usant dos exemples recents de gran coalició de govern.

Sosté el guru que la democràcia, la prosperitat i la llibertat dels alemanys exigien un acord entre la CDU i la SPD i que la "motivació suprema de l'acord no ha estat el repartiment del poder sinó el patriotisme". També sosté el guru que el pacte entre els dos grans partits israelians (Likud i Laborista) ha servit per imposar a les minories el desig de la majoria i aconseguir la retirada de la franja de Gaza. El que oblida el senyor guru és com han acabat Sharon i Peres amb el seu propis partits... però oblidem aquest detall insignificant per no destruir-li l'argument, pobret.

Per tant, conclou el senyor guru, "és difícil no sentir enveja a Ej-paña davant d'aquest apuntalament de la voluntat majoritària i patriòtica de pobles sobirans (...) Si l'actual situació d'Ej-paña no aconsegueix despertar el patriotisme de la majoria per a una gran coalició, el segrest de l'Estat de dret per minories caciquils pot ser irreversible".

Ooooole tus güebos, senyor guru i visca la democràcia. Efectivament, ja n'hi ha prou de partits que emprenyen, home. Que només hi hagi representació parlamentària de PSOE i PP. I ja posats, per què no fem el partit únic i ens deixem de romanços? I els que no hi vulguin pertànyer, se'ls fot fora del país i s'ha acabat la història. Però, és clar, si només hi ha un partit, quin sentit té això de les eleccions? Fora també les eleccions, que són una molèstia. I a partir d'aquí continuem fent neteja fins a aconseguir viure en una feliç dictadura de pensament únic... de la majoria que vulgui el senyor guru, és clar.